Español (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Russian (CIS)CatalanPolish (Poland)Italian - ItalyPortuguês (Brasil)Bulgarian (Български)Čeština (Česká republika)

Globus de Mallorca és coneguda per organitzar i participar en esdeveniments a l'illa de Mallorca i més enllà. Actualment organitza la cursa Internacional de Cala Millor amb l'assistència de més de 60 globus locals i estrangers amb gran de Monitorització dels mitjans. La primera edició es va celebrar a 1993 i durant la dècada passada va arribar a ser la cursa més gran d'Espanya amb 65 aeronaus. Aquesta regata tindrà lloc a l'octubre en col·laboració amb l'Associació Hotelera de Cala Millor, els municipis de Sant Llorenç i Son Servera amb l'Institut Balear de Turisme (com). Aquestes entitats compartir el seu propi globus que opera vols xàrter durant l'estiu en el cel de Mallorca i durant la cursa. Al mes de maig es realitza la Fira del'esport a Palma i Mallorca Balloos col•labora amb l'Institut Municipal de Esports (EMI) i proporciona l,organització tècnica del enlairaments de 8 globus a la ciutat, així com vols en captivitat durant la tarda en el poliesportiu de Son Moix. La EMI també posseeix un globus aerostatic al que s'adjunta a la vela publicitat dels sponsors.
De la mateixa manera globus de Mallorca (Mallorca Balloons) va prendre part en Fires Internacionals de turisme en col·laboració amb el govern de les Illes Balears com ITB Berlín a Berlin i FITUR de Madrid, volant sobre les ciutats o lligant en captivitat el globus a l'entrada d'aquests esdeveniments.

També las competicions en diversos països d'Europa són l'objectiu d'aquesta promoció.

A l'illa de Mallorca les activitats amb l'escoles promogut pel Consell de Mallorca on Mallorca Ballons va visitar les escoles i ofereix la possibilitat de putxar als escolars per primera vegada a un globus  i són de la més gratificant, així com la visita a la globódromo de Son Parot a Manacor, per començar a introudir l'aeronàutica . Mallorca Balloons ha treballat amb la Cambra de comerç en diferents llocs com Costa d'Ivori, Marroc o Tanzània on es van celebrar fires internacionals.

Els següents objectius són , llançar un projecte per ser la seu del Campionat d'Espanya o la copa del rei. La majoria dels municipis de Mallorca , consell , Govern i per descomptat innombrables empreses privades han utilitzat els serveis de Mallorca Balloons amb excel lent resultat. Una multitud d'entitats que han dipositat la seva confiança en globus de Mallorca d'arribar als ciutadans d'una manera espectacular, simpàtic i ecològic.