Español (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Russian (CIS)CatalanPolish (Poland)Italian - ItalyPortuguês (Brasil)Bulgarian (Български)Čeština (Česká republika)

¿Com vola un globus i com fred fa durant el viatge?

Un globus vola amb aire calent i sempre anem a esquena del vent, és a dir que volem amb ell i no ho notem, aquesta és la raó, per la qual en el globus mai fa pràcticament fred.

¿És segur volar en globus?

Sincerament parlant el més perillós de l'excursió és el trajecte que tu fas amb el teu propi cotxe de casa teva fins al globodromo. D'altra banda hi ha estadístiques que diuen que volar en globus és més segur que volar amb avió i fins i tot pujar en un ascensor.

¿Què és millor, volar al matí oa la tarda?

Els dos vols són bons, però sens dubte, els vols del matí són més plaents, millor visibilitat, es fa més trajecte i hi ha menys risc per als passatgers. Els vols a la tarda són més capritxosos i de fet Mallorca, és un dels pocs llocs d'Espanya que s'ofereixen vols a la tarda.

¿Quants globus hi ha? ¿I volem tots junts?

Ara mateix tenim una flota de 7 globus, tot i així i sempre amb el nostre afany de renovar i mantenir la flota en el seu millor estat, l'any 2012 tindrem 3 globus nous més i dos donarem de baixa.

¿Puc volar tot sol amb la meva parella?

Per descomptat, vols exclusius oferim des de l'any 89 i hi ha gran diversitat d'ells. Són uns vols una mica a la carta i també pots venir amb la teva família charter el globus per a vosaltres. A més sempre posem en aquests globus menys passatgers dels que realment podria portar. Mai has de tenir la sensació en aquests vols que no et pots moure.

 ¿Quants passatgers caben a la cistella?

Tenim globus de diferents mides, globus per a 2, 3, 4, 6, 8, 10, 12 i fins i tot un per a 15 persones, però Mallorca balloons per norma mai els omple agafant sempre una cistella més perquè els passatgers es sentin còmodes.

¿Com és el personal de Mallorca Balloons?

Sincers, alegres i educats, serien paraules que els defineixen. Hem des de sempre apostat en qualitat humana, tracte al passatger i cordialitat. A més tots són personal fix des de fa anys, super experimentats i realitzen cursos diversos en el globodromo cada mes sobre seguretat, independentment que cada dia estan en el camp de vol.

 ¿Per què Mallorca Balloons?

Estem en www.holidayscheck.de com la millor empresa d'excursions especials a l'illa i al llibre Guinness dels rècords des de 1994.

Som l'empresa n º 1 en el Rànquing nacional de pilots de globus.

Perquè no hi ha ningú que exigeixi tant en seguretat.

Paguem per serveis meteorològics professionals.

Realitzem cursos de meteorologia a Alemanya

Disposem d'un controlador oficial de seguretat dins de la nostra empresa.

Realitzem cursos mensuals de seguretat, assaig i pràctica en cas d'emergència i sobretot i el més important, disposem de personal fix i experimentat amb una qualitat humana i afany de superació i d'atenció al públic difícil d'igualar.

Les nostres assegurances són amb AXA Alemanya perquè són 5 vegades més elevats que els d'Espanya i on hi ha el 90% dels pilots espanyols assegurats a Espanya.

Disposem d'un globodromo, on amb un tecnològic Teodolit, mesurem els vents en alçada per poder calcular i planificar el vol més segur possible.

Disposem de Transponder perquè torre de control ens pugui veure i assolir alçades majors.

Els nostres globus són inspeccionats mensualment per personal qualificat i les nostres cistelles sempre podrien portar més passatgers dels que realment porten, donant així una comoditat i visualització millor.

 ¿Com localitzar?

Molt fàcil!! Tenim oficines obertes al públic perquè puguin trobar-nos i localitzar-per donar-los un tracte personal de persona a persona, amb telèfons fixos i horaris de fàcil contacte.

Oficina central: C / Pins 30 baixos, 07590 Cala Ratjada, Tel 971.818182

Oficina vendes: C / Faralló 4 baixos, 07590 Cala Ratjada Tel 971.596969

Globodromo Són Parot: Sortida n º 44 de l'autovia Ma-15 Palma - Manacor

Oficina administrativa: C / Antoni Gaudí 55, 07013 Palma de Mallorca

 ¿Què és la garantia de canvi?

Mallorca Balloons porta 24 anys oferint el millor servei al client, provinents del món del turisme, ram dels touroperadors, la nostra meta és la seva satisfacció.

Per aquesta raó ja sigui en els bons, en qualsevol de les nostres excursions (excepció les expedicions per Àfrica, vols a Alemanya, península o els Alps) té sempre el dret a canviar la data, sense excuses, simplement trucant-nos amb 36 hores d'antelació a la data que havia vostè planificat per al vol. I lògicament sense cost.

 ¿Per què Mallorca Balloons càrrega seu gas amb nitrogen?

Som els únics a Espanya que ho fan. Normalment no és necessari menys en els vols a l'hivern en els països del nord d'Europa, però gràcies a això, tenen els nostres cremadors molta més pressió i per tant cremes molt menys i fa el vol més agradable.

¿Com són i qui són els seus pilots?

Els nostres pilots són Ricardo Aracil, Carlos Toribio i Quim Boet. Tots ells tenen milers d'hores i Mallorca Balloons té gran quantitat de medalles i copes guanyades, entre ells el campionat d'Espanya i és ja durant diversos anys el número 1 del Rànquing nacional i representant a Espanya amb èxit en diferents campionats europeus i mundials.

Tot i això i malgrat les gran quantitat de medalles i copes no és aquest el valor més important dels nostres pilots i equips, si no la seva forma de ser i la seva forma de pensar. És aquest el punt que ha fet que Mallorca balloons sigui l'empresa oferta pel 100% dels touroperadors i estiguem com la millor excursió en pàgines com holidaysheck.de.

Som una empresa de persones per a persones, que des del primer segon volem entusiasmar i compartir el somni de volar amb els nostres passatgers.

Animeu-vos a enlairar-se amb nosaltres i sigui un dels nostres!