Español (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Russian (CIS)CatalanPolish (Poland)Italian - ItalyPortuguês (Brasil)Bulgarian (Български)Čeština (Česká republika)

a)     Fabricació pròpia. Vostè decideix com ha de ser el seu globus, en forma, colors i mida. Pensi que els globus tenen grandàries gegantesques, són veritables relacions públiques i capten la vista de tots els curiosos. Una publicitat que queda gravada a la retina del consumidor.

El seu logotip pel més alt. El preu d'un globus aerostàtic (depenent del tipus de globus) ronda a partir dels 16.000 euros aproximadament i té una vida d'uns 10 anys, per tant la seva publicitat li surt per un preu ridícul de 1.600 € / any. No hi ha publicitat aèria més barata

A més, ara tenim una oferta especial, incloent places gratuïtes per als seus Vip, s, tot el manteniment, assegurança, gas, gasolina, personal, vols per sobre de Palma i publicitat inclosa en premsa per aquest preu.

Pregunti'ns sobre preus i condicions.

b) Amb pancarta. Utilitzeu un dels nostres globus i posi-li una pancarta de grans dimensions. A partir de 4 metres * 4 metres fins a una de 48 metres * 4 metres. Els preus varien molt depenent del llarg de la campanya publicitària.
c) Aquestes campanyes poden ser per sobre de ciutats o també d'esdeveniments esportius, tant a nivell nacional com internacional.Globus Warsteiner

Globus Diario de Mallorca
Globus Cala MillorGlobus Govern Illes balears
Globus Consell Insular Mallorca
Globus amb pancarta